By the way...

Eftersom jag inte kommer kunna använda internet nu innan det nya året kommer springandes ville jag bara önska

HA ETT GOTT NYTT ÅR!!!

Hoppas du får en underar kväll som spenderas med nära och kära!

image249image250

2008 närmar sig med stormsteg

Ja, och så var  det bara ett par dagar kvar på 2007. Kan inte påstå att det har varit ett rak igenom TOPPEN år, men alla har sina ups and down. Några motgångar har man, men det gör en bara starkare! 2008 ska bli ett jättebra år, det ska jag se till! Jag ska ut i skärgården och fira nyåret, med ett stort gäng kompisar. Det bär av imorgon bitti och så ska vi stanna där i några dagar. Ska bli riktigt kul och mysigt faktiskt, inte ofta man ringer in nyåret så! Det är lite mer lockande än t.ex. London där allt blir trippelt så dyrt, man kan inte få tag på taxi samt att man verkligen måste gå ut till någon klubb och betala 500:- enbart för att komma in. No thank you!

Väskan är (typ) packad och jag ska nog försöka få lite sömn nu. Har en svag aning om att det inte kommer bli så hemskt mycket sömn under de kommande dagarna, men det är det värt :) Vi syns om några timmar mina älskade!

Living la vida loca!

Ojdå, nu var det några dagar sedan jag skrev senast. Livet är väl "hektiskt" när man kommer hem. Vill göra allt på en gång, men eftersom jag ligger lite efter i min kloningsmaskin får jag helt enkelt sprida ut allt!

Juldagen, eller rättare sagt, kvällen spenderades med frugan och hennes syster. Sen drog vi till söder och hade skojj på Mest. Var lagom seg dagen efter, men mellandagsrean lockade extremt så jag åkte med min halva och spanade in lite saker. Det är ju sjukt vad folk blir förändrade när priserna sänkt ner lite! Vi kom till Miss Sixty's rea hela FEM minuter efter det hade öppnat, och folk hade redan plockat på sig ca 100 par jeans som dom skulle prova. Vi var nog där en dryg timme innan vi begav oss vidare. Jag höll mig till min shoppingdag med mammsi o pappsi, men det blev en fin klänning/topp från Gina i alla fall. Kan man vara inne i stan under mellandagsrean och INTE komma hem med åtminstone EN kasse? Nej, skulle inte tro det!

Mamma känner inte igen mig när vi är ute och shoppar längre. Jag tänker mer "men neej, jag behöver inte egentligen det här..", så det blev inte mycket shopping för min del igår när jag åkte in med föräldrarna. Dom stog för storshoppingen, i och för sig hjälpte jag till en massa med mina smakråd. Idag blir det förhoppningsvis andra bullar, ska försöka "leva" efter mammas "motto":

Men om du struntar i det där tramset "jag behöver inte", och bara KÖP!

Underbar dag

Ja, då var Julafton för detta år över och den blev lika lyckad som alltid. Det har ätits, ätits, kollats på Kalle Anka, fikat, öppnat julklappar och ätits ännu mer. Jag.Är.Orörlig! Proppmätt är bara förnamnet och det var timmar sen jag åt! Det får helt enkelt bli fasta imorgon! Elller det årliga nyårslöftet "Nästa år ska jag verkligen börja mitt nya, nyttiga liv och gå till gymmet MINST två-tre gånger i veckan"... Hmm.. Känns som det kommer bli både och för min del!

Jag hoppas att ni alla har haft en lika underbar dag som jag har haft. Mer uppdatering kommer imorgon, för nu är jag alldeles för trött att kunna skriva något viktigt!

xoxo

Från mig till er alla, HA EN RIKTIGT GOD JUL!

Och så var det julafton. Julstöket fixas fortfarande där nere, tror nog jag ska vara snäll och gå ner och hjälpa till lite.

Jag måste erkänna att den speciella julstämningen och känslan man hade när man var yngre har successivt försvunnit med åren. Man har inte längre det där pirret i magen så fort man öppnar ögonen på morgonen och rusar ner till vardagsrummet för att se vad som gömmer sig i strumpan. Man har inte heller samma svårigheter att somna kvällen innan. Don't get me wrong, jag ÄLSKAR jul och allt som har med det att göra, men nu ser jag självaste julafton som mer en mysig dag man spenderar med de man älskar. Kalle är en tradition som ALDRIG kommer försvinna, samt att julbordet alltid smakar lika gott. Kommer vara lika rund som en boll denna jul också kan jag garantera! Och jag kommer garanterat hitta på andra saker när Ferdinand kommer på TV, jag vet inte varför men jag klarar verkligen inte av just det klippet! Kanske eventuellt tittar på det för Morfar's skull, han älskade just det klippet!

♥♥ Nej, nu ska jag släppa Macen och spendera denna härliga dag med min underbara familj ♥♥

Jag önsker er alla en riktigt rikigt GOD JUL!


Undrar om man varit snäll i år?

SÄTT PÅ OCH HA PÅ I BAKGRUNDEN NÄR NI LÄSER! Få lite julstämning :)

Får vänta några timmar på det svaret, tills tomten kommer till huset med klapparna :)

Fördelen med att man inte kom hem förrän igår är att man "kommit undan" allt julstök och bak. I och för sig är det ju en del av hela julfirandet, men nu är allt klart och det är bara att proppa i sig! Inte allt för dumt! Fick dock uppgift idag att baka lite kakor, men ringrosting som man är blev det inte helt lyckat... Rymde istället in till stan där jag träffade min halva! ♥♥ HELT UNDERBART ♥♥

Nu är granen klädd, paketen inslagna och bordet är redan dukat där nere i vardagsrummet (mamma tycker om att pyssla med fin bordsdekoration)

Jag vet inte hur länge traditionen har suttit i, men jag och lillebror har alltid väntat med att klä granen tills sent på kvällen den 23e och i år måste jag verkligen erkänna att det blev finfin! Röda och vita julgranskulor och glitter. Inte hänga-upp-allt-vi-kan-hitta som det gärna blev när vi var yngre :) Men det är ju också fint eftersom det  är gulligt!

♥♥ GOD JUL PÅ ER ALLA ♥♥ (lite i förskott, jag vet, men i alla fall)

På svensk mark

När ögonlocken tvingades upp imorse upptäckte jag, och påmindes, att jag var hemma, i mitt egna lilla, söta rum! Och det var lite vitt utanför fönstret! UNDERBART!

Flygresan gick alldeles prima, men lite uttråkande.. Resan TILL flygplatsen var däremot allt förutom bra. Arsenal spelade så det var problem med tuben så fort jag kom till Caledonian Road (piccadilly line som går ända ner till heathrow). Kom i alla fall på en tube och trodde allt var frid och fröjd! Sen blev jag fast i syd-västra london på stationen south ealing i ca 40 min på grund av att tuben skulle ändra slutdestination. GREAT! Packat med folk och minimaliskt med tid, vilket resulterade i ett monster till Maja igen, men jag kom fram och nu sitter jag hemma i min säng!

Och så är det dan före dopparedagen!!

3 timmar och 27 minuter

Ibland tycker jag att det är lite konstigt hur snabbt tiden går. Jag vet att jag har sagt det förut, men det är bara så! Hur mycket vettiga saker hinner man egentligen med? Och hur mycket av ens liv slösar man bort på meningslösa saker? Jag önskar att man ibland kunde sakta ner tiden till slowmotion, så man kan njuta mer av tiden. Det samma gäller för motsatta, att man kan spola framåt och få den att gå snabbare.

Nej ni, nu ska jag ta mitt pick och pack och röra mig mot flygplatsen :)

Förfalskning i högsta klass

Sista dagen är nu avklarad på jobbet, och hur skönt känns inte det på en skala från ett till tio?? Dagen spenderades med att lära mig förfalska killarnas signaturer och sedan skriva julkorten. Great fun! Och sen stoppa ner i kuvert och stänga igen. Men klart blev det! Och det blev rött vin idag på jobbet istället för bubbel. For your information, kuvertklister och vin är inte en god kombination...

Tänka sig vad mycket kul jag skulle kunna hitta på med signaturerna. Nej, jag kommer nog snarare drömma mardrömmar om dessa julkort... Spenderades till att börja 8000 dollar på upptryckningen av alla kort, och därefter (detta är enbart för London kontoret) ca £400-500 på frankering. För att sedan inte tala om hur mycket tid JAG spenderade på detta.

Men va f... Nu har det blivit dimma ute igen! Det får inte hända samma sak som förra året...

08:07am

Sista dagen på jobbet innan jul och nyår! Oj, lite pirr i magen fick jag nu! Kan det betyda att man verkligen LÄNGTAR?

Nu kan jag inte  skriva mer för jag måste iväg till jobbet och mamma tog upp all min tid nu eftersom hon ringde.. det är inte lätt att göra flera saker samtidigt, även fast jag är tjej!

xoxo

Smygare Nr 2

Nu hander det igen! Jag smyger in pa bloggen pa jobbet!

Vi dricker lite bubbel just nu, for att fira att det snart ar jul! Inte helt fel va?! Har aven fatt finfin chocolate av IT killen och presentkort pa John Lewis fran jobbet. Jag undrar jag vad man ska hitta for nagot fint dar, ska nog troligen dit efter jobbet. Me like it!

Jag tror nog jag har blivit beroende av koffein igen.. Du laste ratt.. IGEN! Eller sa dricker jag det bara for att det ar gott! Espresso gar alltid ner, och det gar man drickar hur mycket som helst har. Har dock inte testat starkaste an, men det kanske blir av imorgon. Man maste ju testa allt en gang, right? Och sojalatten pa Starbuck's gar inte att sla! Jag tror nog jag maste komma in i min grona te period igen... Men nja, kaffe ar ju gott!

Aja, nu ska jag sluta mummla pa har och kanske forsoka dra ivag fran jobbet?

See ya'll!

Frost på fönsterrutan

Jo, så kallt är det faktiskt denna morgon här i London. Tror jag i alla fall, det ser i alla fall ut som frost! Har dock inte tittat närmare på det.. Jag får antingen en köldchock när jag går ut, eller så är det som vanligt!

Ikväll gäller det... Jag MÅSTE verkligen bli klar med alla julklappar så jag slipper stressa innan jag swoooschar hem! Kanske kan lämna jobbet lite tidigare dessutom, who knows?

Idag ska det bli kul på jobbet, ska signera två av killarnas ALLA julkort. Det kanske går snabbt, men att lära mig "rita" deras signatur blir nog den svårare uppgiften. Wish me luck!


Om det ändå inte vore för Universitetet

21000 pund om året...

Sprillans ny BlackBerry...

Det kunde varit jag det, om jag inte hade varit fast i universitetet! Life's a bitch sometimes!!

Dan före dan före dan före dopparedan!

God morgon världen!

Så tänkte jag imorse när jag stod framför spegeln och gjorde mig lite männsklig! Men självklart är det inte självaste julafton jag tänker på (nej, så dålig är jag faktiskt inte på att räkna) utan jag menar ju självfallet dan före dan före dan före JAG-ÅKER-HEM-dan! Oj vad jag längtar, och bättre blir det inte när sötaste lillebror säger att han längtar som tusan!! Inte ens arg blev han att jag inte kunde säga något konkret vad jag ville ha i julklapp :) Jag tror nog att jag har världens bästaste lilla lillebror! <3 

Lite julshopping har jag faktiskt hunnit med, men det är lite stress varje dag. Jobbar 9-18 hela veckan, så det blir trängsel EFTER jobbet, i hoppet om att affärerna inte stänger. Jag ska handla allt SENAST på torsdag, då det är late night shopping. Alla affärer har då öppet till sent på kvällen (så är det varje torsdag). London får stå ut med monstret Maja, som springer på stan, några få dagar till helt enkelt! :)

Nu ska jag iväg till jobbet och skriva ut ca 500 frimärken och klistra på kuvert. Kul, eller hur? Nåväl, det är lite bättre än min kollega som måste förfalska hennes killarn signatur för deras julkort. Skrivkramp?? Javisst!

No words..

Jag tror nog att DETTA måste vara den sämsta jullåten genom tiderna. Snacka om att höja upp julstämningen till max. haha

6 dagar och 19 timmar

Ligger här hemma i sängen och slappar framför tv i detta tillfälle. En väldigt skön lördag har det faktiskt varit! Lite strosandes på Portobello Market i kylan. Riktigt kallt har det varit idag, eller så är det bara jag som håller på att bli förkyld i lagom takt med ledigheten :) Äh, det får bli en hel del tea för mig helt enkelt!

Igår var en väldigt händelserik kväll, om man kan förklara det så! Blev en utekväll med tjejerna, började på Revolution åter igen. Sen för "ovanlighetens" skull tyckte vi det vore kul att dra till Angel! Och det var kul att träffa alla människor man inte sett på ett tag! Humöret var på topp innan självklart A skulle komma dit också. Bara att göra det bästa utav situationen helt enkelt, men man kan ju förklara det hela som konstigt!

Måste bara säga, eller rekommendera rättare sagt, om filmen The Holiday (jag vet, den är gammal, men jag har inte sett den förrän nu). Helt underbar bara-ligga-och-slappa-framför-romantisk-film! Och Jude är ju aldrig fel att titta på!


Nej usch, måste nog upp tidigt imorgon för att åka in till stan och bli klar med alla julklappar.. Trängas med resten av London! Härligt!

Lucia utan lussebulle...

Men dagen har varit bra ändå! Fick sovmorgon och allt! Så skönt att kunna snooza alarmet utan att veta att man måste stressa senare! Åkte i alla fall in till universitetet för att göra final touches på alla seminar journals, och sen blev dom inlämnade! Sen bar det av till oxford st för att börja med julshoppingen...

Jag tror jag blir omvandlad till ett monster av storstaden London. Detta inträffar när jag:
  • Använder kollektivtrafiken
  • Går på Oxford st
Och jag skämtar inte! Jag blir som förbytt!! Inte snälla, lilla Maja här inte. Nej, turister kan slänga sig i väggen tycker jag! Och långsamt ska dom gå dessutom och stanna och titta mitt i rushen! Jag har dock börjat med ovanan att sucka väligt ljudligt och säga kommentarer på engelska, vilket inte är så vidare bra tror jag.. Varför stressa egentligen Maja? Det kan nog bero på att jag nästan alltid använder kollektivtrafiken under rusningstrafik samt att Oxford st är ALDRIG lugn förutom på nätterna, och då är ju inte affärer öppna. Om ni inte tror mig, bo i london ett tag! Jag lovar, du kommer också sakta, men säkert förvandlas till ett monster!

Blev en julklapp inhandlad, men ska ta en heldag på lördag för att fixa det mesta.. ska bara komma på vad det ska bli köpt till alla först! Men det är bara en liten detalj i det hela :)

Upptäckte dessutom imorse att det är Lucia... Lite deprimerande eftersom det inte firas här! Har ingen julstämning what so ever! Inget julpynt, eller lussebullar har det blivit än så länge i år!

Men bara 8 dagar, 22 timmar och 35 minuter innan jag sitter på planet hem!

image156

Christmas dinner

Oj vad kul det var i måndags! Stället var hur bra som helst, atmosfären var på topp även fast det var måndag. Live kubanskt band som spelade medan alla dansade med, framförallt salsa!

Vi var en 17 stycken tror jag från företaget, både London och Frankfurt office. Jag fick högsta killen i London kontoret bredvid mig under middagen, och vi diskuterade allt och inget. Jag hade absolut inte trott att han var så social faktiskt! Men jag antar att man upplever de "verkliga" personlogheterna när man väl är utanför kontorstid. Jag och min manager kommer jättebra överens nu dessutom, jag ocg hon åkte dit tidigare för att se till att allt var i ordning, och att drinkarna höll på att blandas! Allt gick på corporate AMEX, och hade en budget på £150 per person under kvällens gång. Vi fick till och med använda VIP rummet att börja kvällen i, till välkomstdrinken.

Efter maten blev det salsa-dansande, och det gjorde verkligen alla! Kvällen avslutades med gratis taxi hem, vilket man absolut inte tackar nej till! Den mest lyckade personalfest jag varit på hittills, en riktigt lyxig en också!

Bra kontakter till framtiden dessutom!

3 down, 3 to go!

  • Business law, mid-term tenta - Fick högsta betyg. Go me!
  • 10 December : Organisation Theory Course Work (uppsats) på ungefär 2500 ord (!)
  • 12 December : Tenta i Operations Management
  • 14 December : Seminar Journals i Strategy
  • 18 Januari : Take-Home exam i Strategy, 5000-6000 ord
  • 18 Januari : Business Law case study, 2500 ord

Inte illa, och imorgon kan jag pricka av en ytterligare. Så not to worry, jag ska INTE plugga hemma! För egentligen, vem börjar på en uppsats veckor innan den ska vara inlämnad? Nej, nu ska jag vila och nyttja tiden hemma till fullo!



Mina älsklingar, detta är tillägnat er! ENJOY :D

http://www.elfyourself.com/?id=1331843472

På tal om statistik...

Nu har rännandet börjat.. Redan nu liksom!!!

Näni, nu ska jag nog iväg till tuben. Inte precis bestämt kläder och väska än, men det gör ju inget. Jag har några minuter på mig i alla fall!

Take care sweetiepies! xoxo


Det är ju kul när antalet besökare nästan dubblades förra veckan när allt hände med A. Precis på dagen! Den som är mest intressant är ju de som inte hör av sig till mig och frågar mig direkt, utan ska läsa allt eller fråga ut andra människor! 

Ny vecka i storstaden!

Har precis druckit upp mina BAUTAstora kopp, fylld med kaffe. Detta kommer nog troligen sluta med ett rännandes fram och tillbaka till toan, men men. Jag kunde inte sova i natt av någon konstig anledning. Kan någon svara på varför det nästan alltid är så, natten till måndag?? Kan detta även vara anledningen till mina vanliga måndags-migräner?? I neeeeed an answer!

Ska snart iväg till jobbet och möta upp kollegorna, för att sedan dra vidare till Floridita, där vi ska ha middagen. Ska bli riktigt kul faktiskt!

Jag tror nog att jag ska skriva ett brev till någon viktig person, och säga att plugga för mycket har sina defekter!
1. Man blir trött
2. Skrivkramp och ont i axlarna
3. Ögonen tittar i kors, vilket kan leda till att man skrämmer ihjäl små-barn (!!)
4. Man kan inte tänka på annat än just det ämnet
(yes, tänkte precis skriva 4 igen vilket bara är ett tecken på att jag har rätt)
5. Det är dyrt i drifft!! Nåja, om man gör som jag och sitter på Starbuck's i alla fall.. hmm

Två dagar till, sen är det över! Men då kommer ännu mer pengar spenderas på alla juleeeklappar!

Nu tror jag att kaffet har börjat slå in!

Puss på er alla!!  image240

Midnattsdiskussioner

Efter en heldags pluggerier (och jobb för Johannas del så klart) bestämde vi oss för att åka hem till henne och äta lite mat och bara ta't allmänt lugnt! Jag tror nog att det var den enda rätta valet, skulle nog somnat på bio annars! Så, klockan 21.30 kom vi hem till casa dela Johanna, Emelie och Elin och gjorde iordning en mummsig grekisk sallad!

Vi började undersöka i hur man egentligen spenderar sitt år.. Vi kom fram till följande:
(alla "siffror" är tagna med en nya salt så klart.. samt att vi tagit allt på ett års tid.. inte så noga med alla smådetaljer)

Åka kollektivtrafiken - (sisådär en 6 timmar i veckan) - 3.6%
Jobba - (18 timmar i veckan) - 10.7%
Vara i universitetet - (sisådär en 12 timmar i veckan) - 7.1%
Plugga utanför universitetet - (siiiisådär en 10 timmar säger vi väl..) - 6%
Sova - (jaa.. vad ska man säga.. sisådär en 7tim om natten) - 30%
Allt detta kommer liksom upp till ENBART 57.4% (!!) Vad i hela friden gör man resten av tiden?? Jo jag vet att vi spridde ut detta över ett års tid, och i verkliga livet är ju det bara det senaste halvåret som det kanske har varit så här...

Yes, vi hade väldigt roligt hemma hos henne :) Ena var trött efter en heldag på jobbet med extremt mycket jul-shopping-galna-kunder, och den andra kollade i kors och hade en deformerad hand efterför mycket pluggning och skrivning.

wooop!wooop!

14 dagar och 18 timmar, sen är det SWOOSCH!

Inte för att klara eller så, men försök med att hitta ett någorlunda bra rum i denna stad, till ett rimligt pris, är en frustrerande historia.. Förhoppningsvis kommer det en BRA fortsättning på denna historia snart!

Annars har veckan gått bra faktiskt! En inlämning klar, nu är det fokusering på tentan (operations management på onsdag). Skulle självklart ha pluggat ikväll, men jag skyller på adam som sa åt mig att strunta i det! Imorgon blir det en massa dock, och oj vilken rolig helg det kommer bli..

Men på måndag så blir det julmiddag med jobbet! Ska till en bar/restaurang/eller vad man nu kan kalla det som heter Floridita. Ska blir riktigt kul faktiskt, även fast det flesta är äldre, och att killarna är kostymnissar. Vi har haft kul på kontoret i alla fall :) Jag har redan tittat ut två drinkar jag vill testa:

Passionfruit and Vanilla Mojito
Havana Club Ańejo Blanco and Vanilla liqueur muddled with fresh mint, lime juice, passionfruit puree and vanilla sugar syrup

Mango & Mint Daiquiri
Havana Club Ańejo Especial blended with mango  puree, fresh mint, sugar syrup & lime juice

Dom låter väl inte helt dumma, eller var tycks?!

Nej ni, nu tror jag nog att jag ska sova! Oo, favorit-lugna-låten kom precis på tv nu igen. Shayne Ward - Breathless, lyssna och njut!

Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite!


Torsdag

Ja, nu har det gått några dagar och jag känner mig bättre! Tack för alla uppmuntrande ord, alla ni! Men det är ingen idé att låta detta ta ner mig för mycket, det var för det bästa!

Och snart är det ju dessutom! Nuuu är det juuul häär i våårt huus juulen har kooommit hoppfadderallalla! Eller snart kan det sjungas så i alla fall. Om 15 dagar åker jag hem också, vilket känns skönt!

Bostadsletandes har tagits upp på högfart, och jag har varit på några visningar så det är fingers crossed!

Har sett en prinsessa på vift också när jag var på lunch häromdagen. Princess Anne för att vara korrekt! Något som får vardagen att vara lite speciell.

Har även nördat i bibblan, och skrivit klart ett arbete. var där när det var DÖtyst. bara jag och böckerna, bildbevis nedan.

image238
image239
men klar blev jag!

Pistolskott...

Så fort skulle man nog kunna säga att ryktet sprider sig. Vaknade upp i morse, fortfarande huvudvärk från alla tårar, innan alarmet gick av och såg på mobilen att jag hade 4 nya meddelanden. Alla innehöll i princip något av dessa ord:
  • Are you ok??
  • Why is your status changed on facebook??
  • What's happened?
Under dagen har mailen droppat in varannan minut, och mobilen har vibrerat för fullt när sms'n har tagits emot

Visst är det extremt gulligt att alla bryr sig, och jag antar i en situation som denna inser man vilka som är ens riktiga vänner. Jag har fått omtänksamma meddelanden från personer som jag inte ens trodde brydde sig, och allt detta gör det hela lite lättare. Tack så otroligt mycket att ni finns! Önskar dock att jag kunde vara hemma och krypa upp i mammas famn och få den riktiga tröst jag behöver. Eller bara få vara i närheten av alla mina nära och kära.

Att detta skulle inträffa nu.. Det är fortfarande ett par veckor kvar innan man åker hem, och nu måste jag vara i närheten av A tills dess. Men det var det enda rätta...

Skenet bedrar

Hej tomtegubbar slår i glasen och låt oss lustiga vara! Hej tomtegubbar slår i glasen och låt oss lustiga vara! En liten tid, vi leva här, med mycket möda och stort besvär. Hej tomtegubbar slår i glasen och låt oss lustiga vara!

Jaha, då var det DECEMBER helt plötsligt. Är det bara jag som tycker att tiden går extremt fort? Här i London är det klarblått på himmelen och det ser inte ut att vara allt för kallt. Jag har inte varit ute än.. Suttit fast hemma och pluggat, men ska nog snart ge mig ut på lite äventyr. Tar eventuellt Macen och drar till Starbuck's och pluggar där. Det låter lite bättre än att sitta här hemma, iklädd rosa pj-byxor och topp, men böckerna utspridda på sängen.

image237

Ska nog gå ut nu i det så kallade december vädret. Undrar om det kommer vara en kall jul här? Ni får i alla fall se till att beställa lite snö till jul hemma i stockholm :)

Om jag vore smart, vilket inträffar i sällsynta fall, skulle jag egentligen vid detta lag vara klar med julshoppingen. men som sagt, smartheten inträffar ibland så självklart har jag inte inhandlat en enda julklapp än. Så jag antar att det blir trängsel med 10miljoner andra sista minuten shoppare här på Londons gator. Can't wait!

xoxo

.

Med hundratals tv-kanaler så finns det absolut inget att titta på... Vilket i-land problem! Karaoke classics kanske?

Idag kom regnet till London by the way, vädergudarna har nog tyckt att vi har varit för bortskämda med finfint höstväder, så nu har det regnat konstans i några timmar. Började så klart när jag promenerade hem från tuben, varför inte liksom?!

Woah, nu är det någon slags dog-fight ute i området!! Hör hundar skälla och män skrika (vet ej om det är åt hundarna eller åt varandra) Nu slutade det..

Näni, jag kommer inte på något vettigt att skriva nu.. Huvudet är fyllt av Strategy och Organizational Theory!
Sussa gott, eller hoppas ni partajar för fullt ute i dimman! xoxo

Lite bilder från veckan:

image233
Jobbet
image234
Regent St by night time. Väldigt konstog julbelysning, blinkande bubblor (?)
image235
Carnaby St by night, med årets juldekorationer
image236
Här står jag och väntar varje dag på tuben mot jobbet eller universitetet..

RSS 2.0