UNDERBARA ANNA!!

Idag är ingen vanlig dag. Idag har den underbara, vackra, snälla (ooooch så vidare... kärt barn har MÅÅNGA namn) Anna fyllt hela 25år!!! OJ vad jag önskar att jag kunde gett dig en STOR puss och kram (men det får helt enkelt vänta tills jag är hemma, hihi)



Jag hoppas din dag har varit underbar hjärtat!! Du förtjänar inget annat är det bästa!! Love you loads!!!!!

Maja = idiot

Har denna morgon hoppat upp på vårat Wii Fit för första gången någonsin! Kul var det, men det måste nog varit ännu roligare om någon hade sett mig! Speciellt med rockringen!! Halvan, jag förstår nu vad du menar med att man måste se ut som en galning! :) Men den bjuder jag på (fast kommer nog bara hoppa upp på brädan då ingen är hemma.. haha)

BTW, ni som gärna vill ända eran kost, läs denna bok

Helt stört vad man äter egentligen, och när man får det på svart och vitt... Usch!

ÄNTLIGEN!

Efter tre långa år i universitetet har dagen äntligen kommit. IDAG VAR SISTA "RIKTIGA" DAGEN PÅ TERMINEN! Jag har lämnat in mina sista arbeten idag, och nu kvarstår bara tre tentor. Ledig fram tills dess är man också, förutom de två dagar i veckan jag kommer jobba.

Kan ni förstå vilken lättnad detta är? Jag är i princip klar med min utbildning!! 

xoxo

Underbara onsdag!

Jag tror nog att jag har några av de bästa vännerna här i London. (de flesta av de allra bästa är dock hemma i sthlm... men men...). I alla fall! har varit ute på middag och drinkar ikväll med några tjejkompisar. Vi brukar försöka träffas åtminstone en gång i månaden på middag ute. Ikväll skulle det bli mexikanskt i Covent Garden. Otroligt god mat var det och underbara margaritas! 

Men det som verkligen "chockade" mig var att de hade köpt världens bukett med blommor och en fin flaska vin till mig. Bara för att det "var min sista vecka i universitetet". =) 

Nu back to studies.... Sista uppsatsen, here we go!!

Så ja!

Nu har man precis skrivit klart en business plan och en två års förhandsberäkning för ett "låtsas" företag!! Och, jag måste säga att jag är stolt över mig själv. Cash Flow, Profit and Loss Account SAMT Balance sheet stämmer!

Nu ska jag sussa!

xoxo

Snälla?!

Kan någon vara snäll och ge mig lite fler timmar per dygn?!?! :(

Förresten...

JAG HAR INGEN TENTA PÅ MIN FÖDELSEDAG DETTA ÅR!!! =) Och jag som trodde det skulle bli tredje året i rad!



Jaaahaja

Så har det gått ytterligare en vecka sedan jag senaste skrev ett litet entry här! 

Nåväl... Helgen var underbar här i London måste jag faktiskt säga. Vädret var strålande och humöret var på topp. Att Nathan var på besök gjorde det hela ännu bättre! Inte så kul när han åkte tillbaka i måndags, men men.

Inte lång kvar nu! Jag fick mitt exam timetable idag, och jag har mina tentor den 29e April, 11e Maj och 12e Maj. Det är mindre än två månader! Helt stört! Samt att nästa vecka är sista riktiga veckan i universitetet med föreläsningar och seminar. V-Ä-L-D-I-G-T mycket att göra fram tills dess... 3 uppsatser att lämna in, samt ett liten assignment. Great! Har en (nästan) klar. Så jag ska försöka blockera ut allt annat intressant och verkligen bo i bibblan (hmmm...) och knappra sönder tangentbordet på min Mac. Mamma, vill du investera i en ny åt mig om det knappras sönder??

:)

xoxo

Förlåt...

Det har varit en väldigt körig vecka, därav den dåliga uppdateringen! Att jobba varje morgon för att sedan åka iväg till plugget. ERGH! Längtar så tills jag kan slippa tänka på universitetet och allt plugg som ska göras. 

Denna helg kommer bli väldigt bra dock, en skön paus från jobb och tänkade på plugg! 

xoxo

Mandag... eller?

Av nagon anledning kanns det som om det ar mandag idag. Kan i och for sig bero pa att jag var ledig igar.. Har precis kommit till uni efter en relativt busy morgon pa kontoret.

Nu ar det snart dags for forelasning i International Business... Kan inte nagon snalla komma och byta plats med mig? :)

xoxo

:)

Detta måste nog vara en av de bästa måndagarna på ett bra tag! Jag har haft en underbar start på denna vecka, och bättre kommer den bli! 

Jag var ledig från både universitetet och jobbet idag. Jag ska hoppa in åt min kollega, så därför har mina timmar blivit mornarna tis-fre istället. Ok, det är kanske inte de bästa arbetstimmarna, men det gööör inget :)

Idag har det blivit lite plugg, sittandes i sängen och sedan iväg på lite ärenden. Blev sedan på SÅ bra humör att jag sa åt mig själv att åka in till stan för att unna mig något. Blev "bara" ett par byxor/leggings från HM, men finfina är dom! Fick även en väldigt sightseeing dag med millenium bridge, st pauls, big ben och towern + tower bridge. Man tänker inte riktigt på dessa byggnader när man bor i denna stad, men vackert är det måste jag säga. Innan jag flyttar hem ska jag ha en riktig turist-dag här. Alltså, ta massa fina kort :)

På lördag kommer Nathan :) :) Som sagt, denna vecka kommer bli mycket bättre till helgen!!

PUSS PÅ ER ALLA!!

Utmanad!

Nu kommer ännu en utmaning, denna gång från Cecilia!

Regler:
Skriv en länk till personen som utmanade dig
Skriv 7 sanningar om dig själv
Utmana 7 andra bloggare

Hmm... ok, here we go!

1. Jag är väldigt seg/blåst lite då och då! Kan kläcka ur mig extremt dumma frågor/kommentarer som till och med får mig att skratta efteråt. Och det kan ta ett bra tag för mig att förstå de mest simla sakerna. Ja, jag frågar mig själv ibland hur jag har klarat mig i universitetet!

2. Jag älskar lugna låtar. Speciellt de lite "äldre" klassikerna. Spela upp Lugna Favoriter och jag kan nog förmodligen sjunga/nynna med till alla! Sorry baby ;)

3. Jag har brutit höger arm 1 gång, vänster 3 gånger, ett lillfinger och 10 (eller fler) tår hittills i mitt lilla klumpiga liv. Har hoppat på kryckor ett x antal gånger också.

4. Jag är väldigt velig. Jag har v-ä-l-d-i-g-t svårt att bestämma mig för vissa saker eller ta beslut! Skulle gärna vilja att någon annan kunde göra det åt mig.

5. Jag är bra när det kommer till jobbet och organisera andras liv, men när det kommer till mitt egna är det nästan ett hopplöst fall. Jag är för lat! Skulle behöva en egen PA som kunde få sköta och springa mina ärenden

6. Jag läser skvaller v-a-r-j-e dag! Från Perezhilton.com. Han är bäst!

7. Det tar mig ett kort tag att komma på höger eller vänster. Tog mig just nu ett tag för att komma på och "räkna" ut vilken arm jag brutit tre gånger och den andra en gång. Japp, jag skrev precis tvärt om från början och har precis ändrat det till det rätta.

Nu utmanar jag:
Anna
Martina
Mimmi
Mickis
Shirin
Elin

xoxo

Knäpp eller bara duktig?

Alarmet ringde imorse kl. 9.30 och jag verkligen tvingade mig upp och gav mig ut på en spring/powerwalk tur. Shisses! Vilket start av lördagen, eller hur?! 

Nu är jag hos F och pluggar... Woho! 

En stolt storasyster

Jag tror nog att jag har världens duktigaste lillebror. Igår klarade han teori-provet. På första försöket. Och idag klarade han uppkörningen, på första försöket så klart! En stoltare storasyster får man leta efter!!!!!


Dagens inspiration!


Completely p-e-r-f-e-c-t combination of clothes! Love it! Hmmm....

Chilling

Idag har varit en sån dag då jobbet har gått så l-å-n-g-s-a-m-t och nästan inget att göra. Sorry baby for harassing you on msn! x - Nu har jag dock jobbar klart för denna vecka :)

På fredag har jag och min grupp presentation, ska nog ta lov och skriva min del nu.. hmm... 

Btw, något som riktigt gör mig lite fundersam är folk som fortfarande har kvar lappen under skorna. Alltså prislappen! Svart sula + vit lapp = liiite uppenbart att det kommer riktigt lysa "jag har glömt ta bort lappen". Vad tänker dom? I mina ögon är det rätt svårt att "glömma" att ta bort den... Jag skrubbar bort lapparna och de inte riktigt går bort helt. Är det bara jag som är knäpp? ;)

xoxo



För tidigt...

Sängen ser väldigt lockande ut just nu. Jag vill inget annat än att krypa ner i den igen, dra täcket över mig och somna om igen!! MEH! Idag får det bli naturliga sömnpiller från Boots som gäller för min del. Jag.Vill.Kunna.Sova.Ut.Ordentligt! 

Jag kommer nog behöva en del espresso i mitt system för att inte somna på tangentbordet på jobbet. Wish me luck :)

Sooo

Tydligen så är det bra svenskalektioner för pojkvännen min att försöka läsa bloggen! Keep up the good work honey ;)

Måste bara göra detta, och han kommer älska detta:
Detta är för dig!
http://www.youtube.com/watch?v=gvB1NmZ2izw&feature=related

Ok, blir den här ok då Nathan?
http://www.youtube.com/watch?v=btEpF334Rtc
;)

xoxo

Monday morning...

Det kliar som tusan i min högra handflata. Är det någon som tänker på mig då eller läste någonstans att det bar pengar på ingång. Vilket som är det ganska jobbigt, och fult eftersom hela handflatan är knallröd! haha

Nu ska jag sluta tjöta om den och hoppa i jobbkläder!

xoxo

Window shopping

Jag har hittat en otroligt cool shoppingsite med alla möjliga t-shirt. Dessa två tyckte jag om, den adnra stämmer dessutom ganska bra in på mig :)


www.truffleshuffle.com

Yes we can!

I did it! Jag tog mig ut ur huset iklädd gymkläder och springskorna på fötterna! Sprang och powerwalkade vid kanalen i ca en timme. Inte allt för dåligt väder, men det kunde varit lite blåa inslag på himmelen. 

Jag känner mig duktig! :)

1a Mars

Kan inte riktigt förstå att det redan är mars månad. Tiden bara rusar förbi, men ska inte klaga :) 

Så nu tänkte jag köra på "ny månad, nytt liv". I och för sig några månader efter nyårslöftet, men bättre sent än aldrig! Ska dra mig upp, hoppa ur myskläderna och i springkläder och ge mig ut på en jogg/powerwalk tur! Ja, jag ska! 

Hmmm... 

RSS 2.0