Mamma 50!

Nu har mamma min fyllt ett halvt sekel! Happy Birthday!! :) 

Dagen till ära fixade jag iordning en riktigt fin tårta på morgonen, champangen korkades upp, jordgubbar sköljdes och allt bars upp så mamma fick ett ordentligt firande på sängen. Det blev några fällda tårar från hennes håll, men förhoppningsvis av lycka. haha. 

Senare idag ska vi åka till Trosa och fortsätta firandet och dricka mer champange! 

Fredagsmys!

Varfor ska det vara sa svart att skriva ett bra, och framforallt orginellt personligt brev att ha till ens CV. Att forklara migsjalv pa ett papper blir inte direkt en klar beskrivning av hur jag ar i verkliga livet. Visst kan man forsoka, men jag ar en sadan person att jag blir helt blank i huvudet nar jag ska borja skriva.

Hade tankt och satta mig i en park och forsoka skriva om och battra pa mitt brev, men nu har det ju blivit molnigt ute. Varfor finns det inga Starbucks har?? 

Snart slutar nog forhoppningsvis Nathan jobbet dock, da far jag annat att tanka pa. Blir en hemmakvall med sakerligen dvd och nat gott att ata.

xx

Ändrade planer

31 grader i solen och nästintill vindstilla. Sensommaren håller fortfarande kvar och för oss som har semester eller är arbetssökande kan man ta tillfället i akt och försöka få lite mer fräknar innan det är för sent här i Stockholm!

:)

Storm...?

Har hösten kommit till stockholm nu? Kalla vindar, solen känns inte lika varm längre, men träden är fortfarande gröna. Regn och gråamoln och solsken med klarblå himmel om vartannat. 

Jag har med åren börjar gillar hösten mer och mer. Alla färger (självfallet innan alla löv har fallit ner och allt är en brun röra) och mysfaktorn är på topp. Hösten kommer också innebära en eventuell flytt, och gud så mysigt det ska bli då med lite större lägenhet att mysa i när hösten är utanför fönstret :)

xoxo

Avkryssat från "att göra"-listan

Drygt en 2.5 månader har gått sedan jag flyttade hem från London. Och drygt en månad har gått sedan jag åkte tillbaka till London för att gå på min Graduation. Jag har därför varit... here we go... arbetslös i en månad UTAN bortförklaring med att jag "fortfarande var student". Nu har jag fått min utbildning och har det med mig i baggaget vart jag än går. Så ja, enda förklaringen till icke existerande jobb är ren lathet.

Men nu så, nu händer det grejer. Allt skrivande och fixandes med CV och personligt brev är klart. Inskrivning på AF är gjort och jag väntar på att Nathan ska skicka de klara och fina documenten till mig så jag kan börja skicka ut ansökningar. JAg ser verkligen fram emot att börja jobba faktiskt. Få en normal rythm i vardagen igen. Och självklart en fast inkomst!!


Här är Flo, jag och Fabi på Graduation day :) De tre musketörerna!

Förr eller senare

Hejsan! Fick en liten pik av E häromdagen att bloggen blivit lite satt i skymundan... hmm.. 

Aja, men mycket har väl inte hänt på sistone. Bara njutit av sommaren (regnet så klart) samt spendera massa tid med vänner och underbara N. 

Nu ligger jag hemma i en dålig slänga av magkatarr, vilket jag aldrig haft förut. KUL! Men det blir bättre :) Har en lillebror som passar upp på mig när jag ligger dubbelvikt i sängen.

puss på er alla

RSS 2.0