Min halva

Alla behöver vi en själsfrände, en person som gör en komplett. Någon som förstår ens känslor och tankar och som dessutom kan avsluta ens meningar. Det är inte alla som har den turen att träffa denna person, utan kan gå igenom hela livet och inte vara fullkomligt hel. Gå runt och känna den ständiga känslan av att något saknas.

Jag har haft den turen att träffa och lära känna min halva, min självfrände, en av de bästa vänner som denna jord kan ha att "erbjuda". Jag vet faktiskt inte vad jag skulle ta mig till utan henne!

image106


Martina är en av de snällaste, vackraste och mest underbara på denna jord. Det finns ingenting jag inte kan berätta för henne, och hon finns alltid där för mig. Detsamma gäller ju självklart för henne också! Jag skulle, utan tvekan, släppa allt för henne!

Vi lärde känna varandra genom gymnasiet, och var i princip oskiljbara från och med andra året. Hon hade tydligen något emot mig första året, men hon vet själv inte varför ;) Vi har båda våra blonda små moments, men den riktiga blondinen i det hela är nog Martina. Även om hon försöker dölja detta med att hoppa från blondin till brunett om vart annat.
blondin.. brunett.. blondin..brunett.


Hon är snäll rakt igenom, men tar inte heller någon skit! Hon ger sina ärliga åsikter, och det finns inte ord för att beskriva hur viktigt det är i en människa! Om någon någonsin skulle såra henne kommer hennes Dory (ja, alla som känner mig vet varför detta smeknamn uppstått..) och tar hand om den personen!

Under åren har det blivit en hel del äventyr, och en MASSA bildbevis "Fan, det är ju bara en massa bilder på er två" för att citera Adam!



Den nuvarande situationen är dock lite svår eftersom vi nu har ett helt hav och hundratals mil emellan oss... Förlåt! Men det betyder inte att vänskapen förändras. Du vet att du är, och kommer alltid, vara min halva och utan dig är jag inte hel! Du är den bästa, och det vet du!

Jag saknar dig så att det gör ont i hjärtat! Och jag längtar ALLTID till nästa gång vi är tillsammans, och hela!
Jag älskar dig mest av allt!

Wherever you are - (ursäkta den dåliga kvalitén, men det var den enda jag kunde hitta...)

Hemgång

Så här kände jag mig också på tuben igår när jag var på väg hem från jobbet:

image105

Lureri eller bara blondhet??

image104
Fina va?!

Jodu, det tyckte jag också! Vilket kap, samt att sprida lite färg omking sig som student när man är tvungen att anteckna under föreläsningar och seminars! Jag må vara en girly-girl, och känner tvånget att ha någon anna färg än bara tråkig svart bläckpenna, eller ännu värre, bara BLÅ.

TJIIII fick jag!! När jag kom hem och skulle använda den fina, rosa pennan upptäckte jag till min fasa! bläcket.var.ju.fucking.blått! inte på bara denn, utan på alla pennorna... Fick ur mig några svordomar och tyckte att det var ett extremt lureri som företaget spelat på alla konsumenter.

(att det självklart stod tryckte på förpackningen "blue ink" är en helt annat historia..)

You just gotta love it...

... Maroon 5 - Wake Up Call

Maja i ett nötskal!

image103
Ni ser likheten va?!

Måndagar: 10:00-11:00 Operations Management
                     16:00-17:00 Organisation Theory

Tisdag: 09:00-18:00 Jobba

Onsdag: 11:00-13:00 Business Law

Torsdag: 09:00-18:00
Jobba

Fredag: 12:00-13:00 Strategy

Och ännu är inte schemat fulländat än.. Alla seminars ska på också! Får tiden att gå dock, vilket man tackar och bockar för eftersom då är man snart hemma igen!

Nej ni, detta går blir ett kort inlägg, för trött efter alla samtal med US idag, i letandet efter borttappade räkningar och kvitton som CEO'n för mitt företag "råkat" tappa bort! great!

Ciao!

Söndagsmys

Sitter här i sängen nu och latar mig till max, med "100 Cheesiest Songs Ever" spelandes på tv'n. En kopp tea i handen och macen i knät, kan det bli mer slappt?

Helst av allt skulle min outfit vara denna


www.victoriasseret.com

Eller varför inte


www.abercrombie.com

Men icke sa nicke, här sitter (läs ligger) jag i för stora mjukisbyxor och en en gammal Björn Borg topp. Men not to worry, det är ingen fara för allmänheten för jag tänker inte vistas utomhus!

Igårkväll var det 80tals tema som gällde för hela bunten. Zoe firade sin 21st på en bar som heter Reflex, och det resulterade i dans med WonderWoman, Ghostbusters, 118 118-gubbarna, Madonna m.m. samt MASSA leggings, STORA glasögon och peruker. En lyckad kväll helt enkelt, vilket definitivt kommer upprepas!


Fördriva tunnelbaneåket på morgonkvisten

Dessa låtar tycker jag funkar alldeles utmärkt i mina trötta öron på morgonen

Listen and enjoy!

Mandy Moore - Umbrella

Sichelle - Fuck Deg

James Morrison - The pieces don't fit anymore

Lemar - What about love

Rihanna - Cry

Snow Patrol - Signal fire

John Mayer - Your body is a wonderland

Jason Mraz - I'm yours

NU vet ni!!

Min lilla Flo kom tillbaka till London igår, och med sig hade han min nya tröja! Tycker att texten passar in väldigt bra på mig!

image91
Random acts of blondness

Varning till allmänheten

Engelsk fotboll har ju i all tid varit populär, och ren fakta är ju att i princip alla engelsmän är totalt galna i det. Vad associerar man engelsmän med om inte pub, a pint of beer och fotboll! Om man någon gång skulle forsöka uppleva dessa fördommarna i verkliga livet bör man förbereda sig. Detta är inget for den känsliga personen. Packade som sillar står de inne i puben, med ölen/cidern i handen och skriker mot tv'n. Jag känner att det är mitt ansvar att rapportera om de glåpord som skriks ut i pubar, för att varna er alla som tänkt titta på fotboll med dessa fotbollsgalna människor. För er andra, ja, ni kanske hittar något uttryck ni kan börja använda i kombination med vredesutbrotts.
* Fuck anvands HELA tiden I alla dess former
* Wanker
* Cunt
* They're pissing all over the place
Forbered er aven pa hog ljudniva samt alla dessa hejarklackssanger, där det mesta handlar om något "Fuck off" "You suck" eller liknande
* Shit
* You, yea you you fucking cunt (peka på tv skärmen)
* Coooome on you fuuucking twat
* That's a fucking penalty
* Piss off!
Sen kan man även kombinera dessa ord i fina slingor som "Fuck off you stupid wanker" "Fucking cunt". Skrik bara ut orden mot tv'n, om man gör det går allting hem. Man kan bara skriva ut påhittade ord, se bara till att skrika det i en arg ton!

När det går dåligt för laget alla galningar hejar på haglar orden och skriken som mest! När det går bra för laget hoppas det på stolar, ölar skvimpar hej vilt och alla kramar varandra!

Något jag INTE förstår dock är hur de kan ta med sig småbarnen till puben! Detta resulterar i att barnen lär sig alla fula ord (och då menar jag verkligen de värsta av dom alla), de utsätts för alkoholintag i MASSOR samt extrem hög ljudnivå. Hur tänker dessa föräldrar egentligen?


Arsenal vs. Tottenham, 15e September 2007. Viktigaste matchen i ligan!

image86
Arsenal - Tottenham
0-0

image88
Arsenal - Tottenham
0-1


image89
Arsenal - Tottenham
1-1

image90
Arsenal - Tottenham
2-1

Och själva matchen slutade:
3 - 1 till Arsenal

Första dominobrickan

image81

JAG FICK JOBBET!!!! YEAY! Börjar nu på tisdag, 10pound i timmen + semesterersättning!! Förhoppningsvis blir mitt schema i uni inte allt för busy, heldagarna på företaget är 9:00-18:00 så jag hoppas på två sådana dagar i alla fall, sen kunde jag jobba utöver det dessutom då jag kunde! Me like it!

Det går bra nu
!



I väntans tider

Nu sitter jag och väntar I mötesrummet på att få ha min intervju. Kanske är lite nervös, men bara lite! Företaget ligger precis bredvid hard rock café, på Piccadilly vid Hyde Park. Classy! I fin byggnad byggnad! Vill ha detta!! Peace out!

Tänk...

... va kul och lätt allt skulle kunna vara om man kunde frysa tiden for en liten stund! Tänk er på prov, anställningsintervjuer osv. Eller som nu pa bussen, det sitter en kille har som har de mest utstående öronen jag någonsin sett! Och formen på öronen är ungefär som fjärilars vingar; stor cirkelhalva överst och en mindre under. Om jag ändå kunde frysa tiden för att ta en bild...

Bjuder på bild på en Elvis-imitatör som stod och rockade loss på Leciester Square istället!

image79

The one and ONLY

Det finns ju absolut INGEN annan som råkar ut för alla mina klumpigheter.. En liten incident igår på jobbet som jag precis började tänka på. Blev sugen på (fjärde koppen) tea igår och gick till lilla köket för att fixa iordning det! Tea-påse i koppen, hälla på varmvatten, röra runt lite, öppna kylen och ta fram mjölken... Hmm... Yes, korken var inte riktigt påskruven på mjölken, och det var en relativt FULL, STOR förpackning denna gång.. Jepp, du gissade rätt, självklart glider den ur handen och 10000 liter (kändes det som) hamnade på golvet.

PANIK! och PINSAMT!

Snabbt ner på golvet och torka! Mjölklukt på kostymbyxorna också för att göra det ännu bättre!

......

MEN, ingen kom på mig, och jag slapp bli röd om kinderna!

Maja, The Chicken

Det är inte som ni tror... Jag är inte feg eller något, eller bara ibland kanske.. MEN, gag tror nog att jag kommer se ut som en kyckling snart... Inte på grund av gulhet, utan för att jag ätit det så mycket på sistone! Men mummsigt värre är det!!

Vi är på gång!

Well, just nu sitter jag pa den har sega bussen pa vag hem efter en langlang dag. Kanns som jag ser o kors, men jag antar att det ar en biverkning av tva dagars sittande framfor en dataskarm och telefonluren I orat. Enkla pengar, men oj sa langa timmar! Har vairt tele canvasser at ett foretag, epic private equity. Visst lat det lite classy?! Men nej, skenet bedrog.. Jag skulle ringa runt till foretag, beratta att vi hade en launch av en ny venture capital trust, fraga vem som var ansvarig samt fraga om det var ok att vi skickade mer info via mail eller post. Blev hela 700 foretag pa mina 17 timmars anstallning! Ok, for att gora sa att tiden gick annu langsammare var facebook sparat.. Till och med hotmail! Fancy suit, skjorta och I hogklackat lekte man upptagen iaf och sprang omkring pa stan som alla andra business people! En av grundarna till foretaget fragade om han kunde fa mitt cv dessutom, sa nu kanske det blir lite mer extrajobb for min del, men bara temp. Plus I kanten for min del! £10 I timmen ar inte fy skam aven fast det ar prata-som-en-robot-uppgifter!

Ska imorgon dessutom pa en intervju pa ett annat foretag, som formodligen kan ta sig an mig pa mina lediga dagar I veckan! Det gar bra nu, som dom sjunger!

Svangde precus in pa tottenham court road.. Halvvags hemma nu, men det har haller min upptagen I alla fall! Ipoden dog for en liten stund sen sa har jag ungefar 10 olika sprak I oronen. Lika vackert som en nektergals sang.. Hmm..

Nej ni, nu ska jag sluta har!

Ciao! X x

Finns inga ord....?

Kalkon

VS.

KANON

Ja, vissa vet ju verkligen hur man ska förstöra sina chanser till att bygga upp sitt varumärke igen...

Not complete

Vistelsen på IKEA var både på gott och ont.. Visst fick man med sig lite smått och gott, men jag förlorade en del av mig...Det har varit med mig for better for worse, bringat mig tur och varit med mig under MÅNGA år. Vi har många minnen ihop. Oj vad det kommer bli saknat!!

Mitt älskade lilla "Maja, No. 1"-armband!!





Rest in peace!

En heldag med Blondie!

Gårdagen var FULLSPÄCKAD med massa roliga aktiviteter!! Och några inte så fullt roliga händelser...

Började dagen i alla fall på IKEA (home, sweet home) och vandrade omkring där i timmar! Tänk va kul det kommer bli när jag får ett eget litet rum att inreda! Oj vad jag längtar!! Sandra shoppade mest, medan jag höll mig borta från shoppingberoendet för en gångs skull. Några småsaker blev det dock, samt en påse lantchips från matbutiken.



Därefter åkte vi hem till Sandra, droppade av hennes saker och åkte vidare till Notting Hill. Vattna blommor hos Flo och en rundvandring i Notting Hill senare bestämde vi oss för att åka direkt till puben och äta middag (nachos och drinkar). Anna kom också förbi och det blev en massa prat, snack och goda drinkar. En typisk tjejkväll helt enkelt!


Nej ni, nu måste jag springa iväg till Camden. Ska vandra omkring på marknaden

x

Question to the audience!

Well, I don't know how many people that are interested and actually reading my little blog, but I have to ask. Does anyone want me to put in some english entries? Feel free to leave a comment (kommentar in swedish) to let me know :) x

Drogberoende i ca. 5år??

Ögonundersökningen imorse ville jag bara skulle visa att jag var lite långsynt, vilket jag redan visste. Var trött nog när jag kom dit (9.30!!) och det skulle hålla på en timme sa dom. Och optikern kollade och testade synen och det tog sin timme kan jag lugnt säga! Allt verkade bra sa hon, tills att hon kom fram till mig och sa att det var något tjaffs på min fokus så om det var ok skulle dom ta i några droppar i mina ögon så att allt blev lite suddigt.

"Your sight will probably be back to normal by tonight, or maybe tomorrow... But your pupils will be quite big for a few days. Is that ok?" Kan man säga nej eller?

Fine tänkte jag, så illa kan det ju inte vara! I med dropparna och hej då synen! Ni som är långsynta, tänk er att ni har typ största synfelet man kan ha! Jag.Kunde.Inte.Se! Blev suddigt på långt håll också, men oj vad läskigt det var på nära håll! Promenaden hem var HEMSK eftersom pupillerna är så pass stora och allt blev så ljust. Kunde inte ens se min bakgrundsbild eller tangenterna på macen. Perfekt! Inte ens läsa min ordinering och hur pass fel min syn var!

Men min vänner, no need to worry, nu kan jag se i alla fall, men jag bjuder på en liten bild på mina vackra alien-ögon här! enjoy och jag förstår absolut om ni inte kommer återvända pga skräck! :)

Nej ni, nu ska jag äta min goda glass och försöka se på TV lite! Vilken skoj lördagskväll!!

image63
ja, jag fick en massa konstiga blickar på min promenad hem och sen
när jag skulle köpa min tröst-glass.
Aja, den bjuder jag på!!




Uppgradering

Självklart får man inte glömma alla andra sötnosar som kommer komma på besök till London town! Jag ser fram emot alla småvisiter! (samt, för alla vänners vetande så är det bara att komma över när som helst när jag väl hittat eget boende, för då är ni alltid välkomna)



Jag har LÄNGE klagat på att jag är trött på min nuvarande mobil. Jo, jag tröttnar ganska snabbt på sådana saker om det inte är mobilen med ett STORT M. Gick in och trånade efter nya mobiler när vi ändå var inne i stan och uträttade några ärenden. Då berättade den snälla expediten att jag kunde uppgradera redan nu (pga mina.. hmmm.. relativt höga räkningar). Efter många om och men och samtal till pappa för smakråd beställde jag denna fina och praktiska nallen. Den kommer på måndag, eftersom den är slut överallt, någongång mellan 8am-6pm (!).

Nej ni, nu ska jag börja göra mig iordning och ska åka till Angel och träffa Anna och Johanna.

Peace out!

Ljuset i tunneln!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Bättre morgon kan det nog inte bli tror jag! Ok, jag vet att det är eftermiddag nu, men jag är relativt seg av mig!

Att vakna upp av att solen lyser in genom persiennerna är inte dåligt, när man tänker på hur vädret har varit i Stockholm de senaste dagarna! Sen är morgonrutinerna att titta på mobilerna för att se om någon skickat något litet meddelande eller försökt ringa. Där kom den bästa "överraskningen"! Min älskling vann en weekend till London för sina insatser på jobbet! Tjoho! Visst, det ska vara en resa hit i jobbsammanhang, men det kommer ju inte vara ett 24/7 fullspäckat program utan någon fritid och sightseeing!

Oj vad jag längtar!!



Hon är bara helt underbar! Finns inte riktigt ord för att beskriva hur mycket hon betyder för mig! Helt enkelt, demon!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Jag glömde nästan...

Men lite uppmuntran från frugan så kom jag ju på att man inte får glömma alla boysen i Stockholm också!!

                                 
Frugan fick även äran att vara med där på ett hörn <3

Stockholm vs. London

Ända sen jag kom hit till London har jag tyckt att mottot med hela detta land är "Varför göra saker lättare när man kan göra det svårare". Mobilkontrakt, öppna upp bankkonto, hitta RIKTIGT fullkornsbröd, standard på boende, leva på en stabil budget osv. Listan kan som sagt göras lång! Efter ett års boende här känns det dock som det mesta börjar blir ok. Nu är det bara det efterlängtade jobbet som förhoppningsvis snart kommer att dyka upp och därefter eventuell flytt till eget (dröm) ställe.

Sen har vi Stockholm. Jag tror nog att min vistelse i London har fått mig att uppskatta hemstaden ännu mer än vad jag tidigare gjort. Självklart är det där alla nära och kära finns, men själva atmosfären är helt annorlunda! Inte alls lika mycket folk som trängs, den konstant höga ljudnivån, avgaser samt att man faktiskt kan sitta ner på tunnelbanan även fast det är rusningstrafik!
Det är två år kvar på studierna, och de kommer gå snabbt! Vid jul har jag gått klar hälften av universitetstiden, och därefter är det bara nedförbacke (och uppförsbacke för studierna eftersom de sista året är hårdast).
Så, bara tiden får utse om jag blir en londoner eller en stockholmare, men just nu är det 1-0 till... STOCKHOLM!

____________________________________________________________________________________________

Tänkte bjuda på lite bilder från sommaren!



Oj vad jag saknar mina flickor! 

Vill man vara fin får man lida pin...?

Igår när jag var inne i stan för att uträtta några små ärenden började jag tänka på en sak... Varför klär vissa människor upp sig extremt mycket "bara" för att gå på stan och shoppa? Speciellt i sky high heels. Visst är det kul att klä upp sig, och man känner sig nöjd med sig själv, men jag föredrar ändå mina ballerina, jeans och t-shirt framför klackar och klänning. För mig, och framförallt mina fötter, räcker en kväll/natts shakande nog för att det ska kännas lite väl obekvämt att ta sig fram genom nattens djungel.

Ok, jag måste medge, man kan inte gå ut klädd hur som helst... Ibland kan det lätt bli lite väl för trashy!

Tredje gången gillt!

Yes, imorgon ska Hönan iväg och spela på Triss igen. Hon har redan vunnit småslantarna två gånger i rad, så vad kan man mer säga än trdje gången gillt? Nu ska miljonen fram här, och jag håller mina tummar hårt för hennes skull (och tårna också, för ett par skors skull) efter ett långt samtal, diskussion och längtan efter att få shoppa och bara nosa i nya kläder och accessoarer lovade hon att, om hon vinner, ska jag få dessa finfina pjäser! haha!

från gojane.com

Dom är inte helt fel, om jag så själv får säga! Så som sagt, tummarna och tårna ska hållas hårt imorgon! Men mimms, det är mest för din skull ;)
____________________________________________________________________________________________

Uppdatering!

Det blev ingen miljon denna gång, men vinsten har ökat lite i alla fall! Jag fortsätter hålla tummarna och tårna! Som sagt, plötsligt händer det!

Bättre sent än aldrig..?

Ja, vad ska man säga.. Välkommen till min lilla värld kanske? Eftersom min vistelse här i London inte längre är en resa, utan mer rent utav vardagen, lämnade jag resedagboken och bestämde mig för att börja blogga istället! Efter lite påtryckningar av Hönan och Anna så kände jag att det var på tid att börja!!
Så ja, nu är man här, och det är bara att hänga kvar för massa smått och gott! x

RSS 2.0