En avklarad

Jag har faktiskt relativt goda anledningar till varför denna blogg inte blivit uppdaterad på länge... Det kallas tenta-period och en jäkla massa plugg för min del!

Men nu är den största tentan ut vägen, skrev den idag mellan 10:00-12:00. International Business, och OJ vad glad jag är att den är över. Det är det värsta jag varit med om, hur tråkigt som helst och speciellt med är sträng (men het) lärare som förväntar sig en MASSA! 

En riktig cat fight utanför mitt fönster imorse kl. 04:00 gjorde inte piggheten nå vidare bra under tentan, men jag klarade mig igenom den! Gick helt ok, men frågorna var i min smak alldeles för öppna och att ge ett kvalitets svar på tre uppsats-frågor på två timmar GÅR inte...

Oh well!!! NU har jag slängt alla notes!!!!! WOHO

Tre nyanser av rött

Underbar dag måste jag säga!! Bortsett  från pluggandet och skrivkrampen. Men att sitta/ligga på bakgården, som är "inmurad" så att det blir vindstilla är inte illa. Trodde såklart inte att man behövde solskydd, men tog på mig lite i alla fall. Smorde in mig lite axlarna. Nu är det snyggt! Brände min lite där solkrämen var (smörjde in mig lite sent...) sen är det ännu rödare lite längre ner på ryggen där jag råkade missa. whoopsie!

Ääääh, imorron försvinner det ;) 

Sooool

De senaste dagarna har man vaknat upp till en klarblå himmel och resten av dagen har varit nästan sommar-liknande väder. Attans att man måste sitta instängd på jobbet några dagar då... Men idag så ska det bli pluggandes ute på bakgården!! Kan man få sig lite färg och fräknar på nosen kanske??

Titta förresten

VIlken underbar utsikt vi har från vårat kontor :)


Söndags mys

Stålande väder hela helgen! Underbart (för dom som inte behöver plugga det vill säga) men det fick bli lite firande av Queens Day (holländskt) på Trafalgar Square igår samt en fika med underbara Jo idag.

Det är lite konstigt måste jag nog säga med att jag ska flytta hem om ca en månad. Jag har ett liv här, med otroligt bra och nära vänner, samt att staden är underbar (om man tar bort vissa aspekter). Jag tror nog inte riktigt jag har förstått än att jag ska ska hoppa på en one-way flight till Stockholm nu, för att sen slippa behöva säga det där jobbiga "hej då, vi ses snart igen" och bege mig tillbaka till plugget och jobbet i London. Slippa denna stress är vad jag ser fram emot mest att komma ifrån. Samt att kunna lämna student-pressen bakom mig.

Mindre än en månad kvar till sista tentan.


Men jag har bara.... regn hos mig

De senaste dagarna har jag fått de mest konstiga låtarna i mitt huvud. Igår när jag gick till jobbet, och det regnade (självklart hade jag inget paraply) så hade jag "oh what a beautiful morning" ekandes i huvudet. Senare på dagen "memories" från musikalen Cats. Nu har jag Orup ekandes i huvudet. Oh well

Jag måste bara säga att plugga är så oerhört t-r-å-k-i-g-t. Idag gjordes misstaget att stanna hemma för att plugga. Självklart kommer man på annat att göra då! Tvätta, städa osv. Imorgon måste jag dra mig till bibblan! 

Men det äääär ju sååå skönt att bara blunda och vända sig om och dra täcket över huvudet när man vaknar på morgonen...

Vill någon hänga med??

Jag och C har bestämt oss för att flytta. Till detta land:

" The scene is set in the land of Cockaigne (Cuccagna). Only two buildings exist in this wunderful land: a prison, for those who have been caught working, and a palace for those who are good citizens and sleep all day long. Other features of this land include the mountain of erupting maccheroni and ravioli, fields of cake and bridges made of melons. In Cockaigne, cows give birth to fourteen calves at once and fish emerge from lakes already cooked and ready to eat. The sea is filled with good wine and ovens produce bread by themselves "

Vad sägs?!

Nu så!

Flygbiljetten är bokad och chefen har blivit informerad. Den 30e maj kommer jag och mitt pick och pack flytta hem igen!! Well, det vill säga det pick och pack som får plats.. Helt stört vad mycket saker man har även fast man inte riktigt tror det. Tack och lov att jag inte har haft mitt egna ställe här i London dock, med massa egna inrednings pryttlar. Då skulle nog en container behövts att fraktas över!! ;)

Solen skiner, tvätten hänger ute på tork och här sitter jag och lyssnar på Bryan Adams och äter fullkorns skorpor! mums!

Veckan som har gått...

Jag lever fortfarande på tanken av Mr. Owen från förra veckan. Mmmm.

Bortsett från det har det varit den samma gamla vanliga här i storstan. Jobb och plugg! Tog mig i kragen och gick till campus och kedjade fast mig i en stol och gick inte där ifrån förrän jag hade skrivit anteckningar för alla föreläsningar. Tog ett par timmar, men klar blev jag. Skrivkramp på den också!

Sen onsdag och torsdag har jag täckt för min chef på jobbet. Känn på den du :) Stressigt? Ja! Kul? Nja! Bra merit? så klart!

Glad Påsk!

Jag kan ju dock inte påstå att det känns som påsk, men strunt samma! GLAD PÅSK :)


Oh.My.God

Ok, så nu ligger jag i sängen efter en relativt lång utekväll. Men den har inte varit messy! Den har varit u-n-d-e-r-b-a-r!!! Jag hade inte fatt i mig mer an kanske en flaska corona förrän det var dags att dra till cluben "sketch", där Kim hade jobbat tidigare. Där var det partaj med bland annat Steve Gerrard, samt några glas champange.

Sedan drog vi vidare till en private club runt hörnet... Och då kom det bästa. En meter ifrån mig står Clive Owen och "festade" med några personer. Kan ni förstå, en av de snyggaste människorna på denna jord står mindre än en meter ifrån mig!? Jadå, några blinkningar blev det till honom och tillbaka ;) Och jag kan lova er, lika snygg är han i verkligheten. Ni vet i svart kostym och vit skjorta... mmm

oohlala, ibland är London allt bra!!!!


RSS 2.0