Bättre vecka blir det nog inte

Efter mycket mot motvind så har det äntligen börjat gå bra! Inget jag kommer skriva här dock, ingen idé att skriva en bok här! har dock fått höra att den senaste månaden har varit bättre än TV.

Boendet har löst sig (blir att man stannar kvar här, MED Jo). Hur underbart som helst, samt att det inte blir en dyr historia med att hitta nytt.

Hela situationen med han vi bott med har löst sig

TVÄTTMASKINEN... FUNKAR!

För att göra allt så extremt mycket bättre så är det bara TVÅ dagar kvar till M och E kommer över hit och hälsar på. Behöver bara stå ut två dagar på jobbet, sen så är det bara att bära av mot tågstationen och hämta mina bästa.

Sen till nästa vecka kommer man dessutom hem :)

Trött som få

Vad har hänt med det finfina sommarvädret folk?! Vissst, det är inte ett moln, så långt ögat kan nå



Ja men det var ju bra, det som står över är det jag hann skriva i mitt zombie-stadie i morse innan jag var tvungen att springa iväg till jobbet! One down, 9 to go innan liten semester! Och det kommer behövas! Jobbet idag var låt oss bara säga... jobbigt (för att vara något snäll). Imorgon kommer det nog bli lite lugnare, men onsdag.. ojoj!

Sovit ca 5 timmar dessutom pga härliga killen vi bor med!

Galet liv

Tack för de fina kommentarerna med håret :) Om ni någonsin är i London och behöver klippning rekommenderar jag verkligen Vision på Brick Lane!

Nu har sommarvädret gått tillbaka till typiskt UK väder igen. Kanske var lite för bra för att vara sant den veckan, men det ska tydligen bli lite varmare nu! Kollegan har åkt till Costa Rica nu. Om jag är avundsjuk? Nej men självklart inte!! Jag ser verkligen fram emot att ta över hennes jobb för två hela veckor, och organisera hennes tre gubbar på jobbet. Som pricket över i:t ska det vara en hel del very important meetings nu till veckan. Jag kommer behöva semestern hemma VÄLDIGT badly efter dessa veckor. Men pengar sitter aldrig fel!

Blev förresten nästan lurade på en förmögenhet i denna dumma stad. Höll på att hamna i en stor bluff när vi ansökte om lägenhet. Som tur va drog vi oss ur i sista sekunden eftersom det var för många småsaker som inte verkade stå rätt till. Att försöka hitta en bra lägenhet i denna stad är i princip mission impossible! Men snart så! Hoppet är fortfarande uppe, och vi ska nog inte vara så naiva från och med nu!

11 dagar kvar innan de bästa kommer över <3

Sommarhår

Nu så, nu ska det kapas!

Jag tänkte mig typ en kortkort, Robyn frisyr, som alla går runt i här borta! den skulle väl vara snygg?! Nädå, det skulle jag aldrig göra, men till frisören ska jag. När jag och Stella satt på Brick Lane och svalkade oss med en dricka i solen kom en kille fram och erbjöd om gratis haircut på deras frisörsalong, Vision. Dom klipper inte hur som så klart, utan man får själv vara med och bestämma. Det är bara för att öva upp sig tror jag. Jag tror dock INTE det kan bli värre än när jag testade Tony & Guy Academy. Stella var där igår, och det blev bra! Så... Fortsättning följer :)

image361Före

(Efter bild kommer senare om det blir godkänt av MOI)

image362image363

Grymt nöjd blev jag med frisyren, även fast det bara blev fintrimmat! Vad tycks? x

Njutning

Idag har jag, hör och häpna, tagit det chill hela dagen!! Jag har inte haft något på min att-göra lista, eller rättare sagt, måste-göra lista. Har för första gången på jag vet inte hur länge bara kunnat göra vad jag velat, utan att ha i bakhuvudet att det finns andra saker jag egentligen borde göra. Strålande sol utomhus gjorde valet lätt för mig, det blev en slappa-hemma-dag, varav mestadelen av den spenderades ute på bakgården, på en filt med en bok i handen. u n d e r b a r t !

Helgen var också riktigt kul, picnic i parker både lördag och söndag, med olika sällskap!

Just gotta love it!

Och snart kommer jag hem också! Lycka!

Vad sägs som detta?

Gissa om jag är glad att universitetet är slut!

image360

Fri som en fågel!

28e April - Marketing
1a Maj - Human Resources
6e Maj - inlämning av Marketing report
8e Maj - Managing Knowledge

Hur underbart ser inte det där ut på en skala från 0-10?! Om jag får säga det själv så skulle jag nog säga runt en sjuttioelva!! :)

Hade som sagt min sista tenta på min födelsedag (tack så JÄTTEMYCKET för alla gratulationer! love you all), vädret var UNDERBART och vi hade bara en konstant härlig känsla av att slutet av andra året snart var kommen!! Jag kom på mig själv att under tentan sitta och småle för mig själv eftersom jag visste att det snart var över!!

På kvällen gick vi ut och firade, massa nära kompisar kom och hjälpte mig att fira min födelsedag och att jag var klar med universitetet! Hade en sån otroligt kul kväll, och jag kom iväg i tid till jobbet på fredagen.

Jo har även flyttat in hos mig för tillfället, UNDERBART!!!

:)

TGIF

Fredag, och solen skiner utanför fönstret. Ok, nästan i alla fall! Det är ljust vilket är ett plus, och jag skymtar lite blå himmel. Väderprognosen säger "light showers with sunny intervals" och jag antar att det inte kan bli bättre än det!

Gårdagen var underbar! Tentan på morgonen gick bra *fingers crossed*, och man hörde åskan och regnet utanför. När jag kom ut ifrån våran department hade molnen spruckit upp och det var soool! :) Åkte och hälsade på Jo, sen fick jag för mig att gå några buss stop istället för att vänta på bussen... Slutade med att jag promenixade hela vägen hem från oxford st. Ok, om man tänker tube linjen så är det 7 stationer, och föreställ er då London standard på distans mellan dom. Det tog runt en timma kanske, men hurtig kände jag mig!

Nä, nu måste jag springa iväg till jobbet :) Ha en underbar fredag och helg!!!

RSS 2.0